Hogyan működik az árajánlatkérés

  1. Üzenet: Kérem töltse ki a jobb oldalon található mezőket értelemszerűen, majd küldje el ezt nekünk. Minél pontosabban írja le, hogy  mire szeretne árajánlatot kérni, annál pontosabban tudunk felkészülni a személyes egyeztetésre.
  2. Kapcsolatfelvétel: Miután megkaptuk az üzenetét, Schrenk Tamás biztonságtechnikai mérnök kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot és időpontot fog egyeztetni egy személyes találkozóra az Ön ingatlanában. A fiatalember jól nevelt, időben érkezik és nem topogja össze sáros cipővel a szőnyeget.
  3. Személyes találkozó: A személyes találkozón információkat fog kérni Öntől a védendő objektumról (az épület mely részeit kell védeni/megfigyelni, kitől kell védeni stb.), valamint tanácsokat fog adni, hogy az adott védelmet hogyan lehet felépíteni. Nagyban segíti a munkáját, ha előkészíti az épület tervrajzait, amin bejelölheti a felszerelésre kerülő eszközök helyét. (Ha ezek nem állnak rendelkezésre, egy rajzot fog készíteni a területről).
  4.  Árajánlat elkészítése: A megadott információk alapján árajánlatot készítünk Önnek. Mivel minden rendszer más, ezért az Ön igényeire szabott eszközöket választjuk ki, amihez pár nap türelmet kérünk. (Nekünk is vannak kedvenceink, de sajnos nem lehet mindig ezeket használni.)
  5. Megrendelés: Amennyiben az árajánlatban szereplő rendszer elnyerte tetszését, adja le megrendelését. Az árajánlat érvényessége általában 3 hét, ezután az esetleges árváltozások miatt új árajánlatot kell készítenünk.
  6. Telepítés: A megrendeléskor egyeztetésre kerül a telepítés dátuma. Az időpontban rugalmasak vagyunk, ha Önnek például csak 4 óra után megfelelő, akkor 4 óra után megyünk. A megrendelés után pár napot várni kell, amíg az eszközök megérkeznek, de általában 1 héten belül sor kerül a beszerelésre. A munka során természetesen figyelünk a rendre és feltakarítunk magunk után. A telepítés végén kerül sor a papírok kitöltésére és az ajándék átadására.
  7. Utánkövetés, karbantartás: Az átadás után 1-1,5 héttel kollégánk felhívja Önt és megkérdezi, hogy a rendszer úgy működik-e, ahogy azt szeretné. Ha valamit finomhangolni kell, akkor időpontot egyeztet és elvégzi a szükséges módosítást. Mivel vagyonvédelmi rendszerről van szó, ami az értékeinket védi, nagyon fontos a rendszer rendszeres karbantartása. A telepítés után kb. 1 évvel ismét jelentkezünk, hogy elvégezzük az első karbantartást.

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Irányítószám

Az alábbi témában kérek árajánlatot, vagy információt: