2008 augusztusában találkoztunk először, mindketten Had- és biztonságtechnikai mérnöki szakot kezdtünk a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. Szobatársak, majd barátok lettünk. Az iskolában 7 féléven keresztül azt tanultuk, hogyan védhetjük meg az Ön otthonát, nyaralóját, cégét az illetéktelenektől. Diplománk kézhezvétele után mindketten nagyobb biztonságtechnikai cégeknél helyezkedtünk el, ahol az elméleti tudásunkat kiegészítettük gyakorlati ismeretekkel, így idővel profik lettünk a szakmánkban. Az évek során tudatosan készültünk a közös vállalkozás indítására, így nem csak behatolásjelző (riasztó)- és kamerarendszer telepítésekhez, hanem strukturált hálózat, tűzjelző-, beléptetőrendszerekhez és egyéb gyengeáramú vezérlésekhez is értünk.

Az első változás 2015 ősze volt, mikor kiléptem a munkahelyemről és a családi vállalkozást kibővítve belekezdtem a saját üzletem felépítésébe. A kezdeti nehézségek és akadályok után elkezdtek jönni az eredmények, egyre több helyről mutatkozott érdeklődés az általam nyújtott magas minőségű szolgáltatás iránt.

Az igazi áttörés 2016 ősze volt, mikor Mátyás csatlakozott és a kiterjedt szakmai kapcsolatunk támogatásával mai formájában elkezdtük közös vállalkozásunkat. A közös munka nem volt újdonság, hiszen már előtte is többször dolgoztunk együtt speciális rendszerek kiépítésében.

Az első közös munkánkat – lottózók riasztórendszerének átalakítása és bővítése – október 17-én kezdtük, azóta sok kisebb-nagyobb rendszer kiépítését végeztük el. A nagyobb rendszerekhez alkalmazottak vagy alvállalkozók segítségét vesszük igénybe, és természetesen magas minőségi elvárásainkat rájuk is kiterjesztjük.

Most, hogy már így megismert minket, mi is szeretnénk megismerni és együttműködni Önnel. Ahhoz, hogy ez létrejöhessen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére.

Schrenk Tamás
Had- és biztonságtechnikai mérnök
A BizToM Biztonságtechnika alapítója

Mohos Mátyás
Had- és biztonságtechnikai mérnök
CAD/CAM informatikus
A BizToM Biztonságtechnika társalapítója

Szekszárd, Sióház

Szekszárd, 6-os főút 141-es km, a Sió Csárdával szemben, a régi csónakház,
telefon:
Schrenk Tamás: +36 30 271 8773
Mohos Mátyás: + 36 30 923 1696
e-mail:
általános ügyekben: info@biztom.hu
megrendelés, javítás: schrenk@biztom.hu
partnerkapcsolatok: mohos@biztom.hu
SCH.A.T. KFT (adószám: 14356919-2-17)