Egy vállalkozás munkáját legjobban az ügyfelek véleménye tükrözi

Íme néhány dicsérő szó ügyfeleinktől. Reméljük az Ön véleményét is ide tehetjük

„Üzletünkben sajnos rendszeresek voltak a lopások. Amióta a fiúk felszerelték a kamerarendszert, töredékére esett vissza a próbálkozások száma.”

review_tf1-compressor

Kajtár Péter

Vállalkozó

„Cégünk mindennemű biztonságtechnikai rendszerét a BizTom csapat telepítette és azóta is rendszeresen ellenőrzik, karbantartják. A téli korai sötétedésnél gondot okozott az épületből történő biztonságos kijutás. Tamás ajánlására elfogadtunk egy olyan rendszert, aminek segítségével mobiltelefonunkról még a kilépés előtt tudjuk fel, illetve az autóból lekapcsolni a kültéri világításokat. A kért munka mellett mindig ajánlanak hasznos kiegészítő megoldásokat is.”

review_tf1-compressor

Vercse Zsuzsanna

Céggazda Kft.

„Több, mint 10 éve foglalkozunk riasztórendszerekkel, de az ilyen bonyolultságú rendszerekbe, mint amit a fiúk csinálnak nem mernénk belevágni”

review_tf1-compressor

Axnix Tibor

Villanyszerelő

„Munkájukat a megbízhatóság és a kiszámíthatóság jellemzi. A rendszer telepítése után is bármikor a rendelkezésünkre állnak, hívhatjuk és segítenek, amikor probléma adódik. Alaposak, figyelnek a részletekre és a mindennapi életünket segítő kiegészítő lehetőségekről is tájékoztat. Szívesen ajánlom bárkinek, nem fog csalódni!”

review_tf1-compressor

Mocsán Zoltán

Vállalkozó

„Az egymás melletti házam és műhelyem riasztórendszerrel történő ellátását kértük. Konkrétan a beléptetés, a hő- és  füstérzékelők beüzemelése volt a feladat. A felmérés során az úr körültekintően járt el, mindenre kiterjedt a figyelme. Az árajánlat részletes, áttekinthető és korrekt volt. Ugyanez mondható el a munkájukról is. Csak ajánlani tudom mindenkinek! „

review_tf1-compressor

Kajtár János

Egyéni vállalkozó

„Nagyon megbízhatóan és alaposan dolgoznak. A családi házunkban rengeteg munka volt, de feltalálták magukat a bonyolultabb helyzetekben, és precíz munkát köszönhetünk Nekik. Mindenkinek ajánlom BizTom munkáját! :)”

review_tf1-compressor

Máté Sára

„Az általa korábban telepített riasztórendszer ellenőrzését kértük. Munka közben barátságosan kommunikál, így derült ki, hogy az átlagos munkán kívül számtalan kiegészítő ötlete van. Pl. a fagyasztószekrénybe beépített hő érzékelő, ami a hőmérséklet emelkedésekor jelez a központnak. Ennek köszönhetően már nem egyszer történt, hogy sikerült megmenteni a fagyasztó tartalmát a kukától.”

review_tf1-compressor

Deákné Baranyai Ágnes

„Munkájukat a megbízhatóság és a kiszámíthatóság jellemzi. A rendszer telepítése után is bármikor a rendelkezésünkre állnak, hívhatjuk és segítenek, amikor probléma adódik. Tamás nagyon alapos, figyel a részletekre és a mindennapi életünket segítő, kiegészítő lehetőségekről is tájékoztat. Szívesen ajánlom bárkinek, nem fog csalódni sem a személyében, sem a munkájában!”

review_tf1-compressor

Szamos Ágnes

Nagyon ügyes fiatalemberek. Tudják, mit csinálnak, pontosan és precízen dolgoznak. A váratlan problémákat hamar és jól megoldják. Én őket ajánlom mindenkinek.

review_tf1-compressor

Guld Eszter