Riasztórendszerek

Ha riasztórendszert szeretne otthonra, hívjon bennünket vagy írjon nekünk itt.

A felmérés és ajánlatkészítés ingyenes.

Miért fontos a riasztórendszer?

Az otthonunk védelme ma már különösen fontos szempont, és a riasztórendszerek kulcsszerepet játszanak a biztonságunk megőrzésében.
Ezek a berendezések nemcsak az értékeinket védik, hanem a családunk biztonságát is.

Hogyan működik a riasztórendszer?

A riasztórendszerek alapvetően a biztonsági érzékelők és a központi vezérlőegység kombinációjából állnak. Az érzékelők észlelik a mozgást, az ajtók vagy ablakok nyitását, és azonnal jeleznek a központi egységnek, amely aztán továbbítja az információt Önnek vagy értesíti a kivonuló szolgálatot.

Érzékelők:

Ezek az eszközök észlelik a környezeti változásokat, és jelet küldenek a központi vezérlőegységnek, ha veszélyt észlelnek. A leggyakoribbak a mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, füstérzékelő, üvegtörés érzékelő.

Riasztóközpont:

A központi egység fogadja az érzékelőktől érkező jeleket, értelmezi azokat, és döntést hoz a szükséges intézkedésekről. Ez lehet értesítés a tulajdonosnak vagy a biztonsági szolgálatnak, vagy akár azonnali riasztás is.

Kezelőegység:

A kezelőegység segítségével élesíthetjük, hatástalaníthatjuk a rendszert, illetve információt kapunk az aktuális állapotról. A kezelő lehet LED-es, vagy LCD kijelzővel szerelt, érintőképernyős.

Mobil alkalmazás:

A mobilalkalmazások lehetővé teszik, hogy távolról aktiválja vagy deaktiválja a riasztórendszert. Ellenőrizheti, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak-e, vagy éppen valamilyen mozgást észlelt-e a rendszer.

Hang és fényjelző:

A kültéri és a beltéri hangjelző is erős sziréna, amely hatékonyan riasztja a környezetet.

Válasszon a szükségei szerint

A riasztórendszerek modulárisak és testre szabhatóak, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak a különböző érzékelők és funkciók kombinálására. Fontos megválasztani a megfelelő érzékelőket az otthon egyedi igényei és az elvárt biztonsági szint alapján.

Szívesen segítünk! Hívjon bennünket!

Ha bármilyen kérdése van, keressen bennünket, segítünk!