Riasztórendszerre van szüksége?

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk itt.

A felmérés és ajánlatkészítés ingyenes.

Válasszon a szükségei szerint

A riasztórendszerek modulárisak és testre szabhatóak, lehetőséget nyújtva a vállalkozásoknak a különböző érzékelők és funkciók kombinálására. Fontos megválasztani a megfelelő érzékelőket a cég egyedi igényei és az elvárt biztonsági szint alapján.

Milyen típusú veszélyekre nyújt védelmet egy riasztórendszer?

A riasztórendszerek, felépítésüktől függően kiterjedt védelmet nyújthatnak, a betörésekkel, tűzveszéllyel, besurranó tolvajlással, vízkárral, hőmérséklet ingadozással, gázszivárgással, kerítés átvágással szemben.

Mennyire könnyű egy riasztórendszer kezelése, és van-e hozzáférés a távolból, például mobilalkalmazás segítségével?

A rendszer egyszerűen kezelhető, könnyen hozzáférhető egy meghatalmazott portás vagy egy megbízott kolléga részére, valamint biztosítja a távoli hozzáférést mobilalkalmazással, távfelügyelettel, szükség esetén kivonuló szolgálattal is.

A telepítés végén oktatást tartunk a rendszer használatáról, de ha ezek után is kérdése van a kezeléssel kapcsolatban, szívesen segítünk!

Optimalizálható egy riasztórendszer a vállalkozás igényeihez és méretéhez?

Legyen szó egy apró sarki zöldségesbutikról vagy egy multiról, a felméréskor egyeztetünk a specifikus igényekről és megoldási javaslatot teszünk a vállalkozása méreteihez igazodó rendszer kivitelezésére.

Mennyi idő alatt lehet telepíteni a rendszert, és milyen gyakran szükséges a karbantartása?

A telepítés időtartama a rendszer méretétől függ. Pár érzékelős kisbolt telepítése akár egy délelőtt alatt kivitelezhető, míg egy újonnan épülő 1000 m2-es irodaépület biztonsági rendszerének kiépítése az építkezéssel párhuzamosan, a szakágakkal egyeztetve halad. A rendszer alapvető tesztelését – érzékelők, hangjelzők, átjelzés próbája – a felhasználók is el tudják végezni, de ezt 100-ból körülbelül 1 ügyfél teszi meg. Fontosnak tartjuk, hogy biztonsági rendszereinket hozzáértő személy félévente-évente átnézze, ha kell, kicserélje az akkumulátorokat és lepakoltassa az időközben a mozgásérzékelő elé tett virágokat. Szívesen vállaljuk olyan rendszerek karbantartását is, amelyeket nem mi telepítettünk.

Milyen költségekkel jár egy riasztórendszer telepítése és üzemeltetése, beleértve a kezdeti költségeken kívül a havi díjakat is?

Hívjon vagy írjon nekünk és 48 órán belül árajánlatot készítünk, amibe minden költség tételesen és átláthatóan szerepel.

Milyen referenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezünk riasztórendszerekkel kapcsolatban?

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk riasztórendszerek telepítésében, mely magába foglal bankbiztonsági rendszereket, raktárcsarnokokat, energiatároló konténereket, kis és nagyvállalatok számára kialakított riasztókat egyaránt.

Szívesen segítünk! Hívjon bennünket!